Pompen = Leven



Actueel

Rondzendbrief Mei 2017
In deze nieuwe rondzendbrief stelt nieuw bestuurslid Sijtse van Veen stelt zich voor en is er aandacht voor het Rabo Share4more project, het onderhoudsproject en het Food Security Project.
Klik hier om de nieuwsbrief te downloaden (PDF)


Nieuwsbrief December 2016
In deze onlangs verschenen nieuwsbrief aandacht voor de oplevering van het Nabari Project, het twintigste bezoek aan Ghana, klein nieuws, het Rabo Share4more project en het Onderhoudsproject.
Klik hier om de nieuwsbrief te downloaden (PDF)


Bennekoms Nieuwsblad: De laatste reis was het mooiste
Met een tevreden gevoel kijken Jan van Dijk, zijn zwager Gerrit van Roekel en Gert van Butselaar terug op hun laatste reis naar Ghana. Voor de twee zwagers was het de 20e keer dat ze het Afrikaanse land bezochten. Van Butselaar was er voor de 10e keer. Allemaal voor de Stichting Pompen is Leven.
Lees verder

Rondzendbrief mei 2016
In deze nieuwsbrief meer nieuws over het onderhoud van de pompen uit de begin periode (vanaf 2000) en de laatste fase van het Nabari project. Klik hier om de nieuwsbrief te downloaden (PDF)

Rondzendbrief December 2015
In deze nieuwsbrief meer over Vlegeldag 2015, het Nabari Project (van Rotaryclub Oosterbeek), handen wassen met het handwassysteem en het reduceren van het verdampingsproces in de landbouw. Klik hier om de te downloaden

| 1 | 2 | 3 | Volgende >








Powered by:






































Design by: Bertverbeek.nl